Intro

Viitorul va include Cloud, Internet-of-Things (IoT) si BigData. Dar cine le implementeaza? Cine va fi suficient de bine pregatit si ne-influentat de furnizorii mari de solutii ca sa ne spuna ce solutie NI SE POTRIVESTE SI ESTE EFICIENTA?

De aceea, cursurile INDEPENDENTE DE VENDOR sunt foarte utile, de aceea, promovam Programul “Big Data Science School” de la <b>Arcitura Education Inc.</b> (www.arcitura.com). Oferim oportunitatea de a construi GENERATIA PENTRU CARE CLOUD, INTERNET OF THINGS SI BIG DATA VOR FI CEVA COMUN, la fel de comun ca emailul sau un site web azi.

Da, este poate devreme sa vorbim despre Big Data in Romania, dar nu prea devreme SA INVATAM ce inseamna, cum se implementeaza si cum vom folosi volumele uriase de date pe care le vom avea la dispozitie.

Nu este prea devreme sa obtinem o Certificare Profesionala in Big Data care sa ne pozitioneze ca pionieri si leaderi in aceasta noua stiinta, care sa ne ajute sa fim recrutati la momentul oportun pentru a profita de potentialul BIG DATA.

Puteti alege Certificarea dorita din matricea de mai jos.

bd certification matrix

(Click pentru a mari)

Nu exista domeniu in care, prin strangerea de date DE CALITATE, sa nu putem imbunatati rezultatele afacerii, construi strategii si planifica proiecte.

Deci, succes!

.

Va recomandam:

Big Data: the next frontier for innovation, competition & productivity (McKinsey Global Institute)

.

.